88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

לזניה גבינות

בהמשך לרשומה שהעליתי על הסדנא של פסטה ברילה, לפני שלוש שנים השתתפתי בתחרות שנערכה על ידי חברת פסטה ברילה.

היינו צריכים להכין מתכון ממוצרי פסטה ברילה, לצלם ולהעלות סרטון ביוטיוב, הזוכה היה מי שצבר כניסות רבות. לצערי לא זכיתי, אבל שמחתי בשביל חברי שכן זכו.

אני העליתי מתכון של לזניה גבינות ועלי מנגולד.

בעלי הכין את הלזניה לפי הוראות שלי, אני צילמתי וריקי הבת הקריינית.

לסרטון היו עד היום 4,216 כניסות, אני מזמינה גם אותכם לצפות.

לחיצה על הכותרת של הסרטון מצד שמאל מעל הקוביה, תעביר אותכם לסרטון כפי שהוא מופיע ביוטיוב.

התמונות של הלזניה הם עם איטריות עבות ובלי עלי מנגולד

המתכון שאני נותנת כאן, הוא בדיוק כמו בסרטון, עם דפי לזניה ועלי מנגולד

מצרכים:

  1. 1 חבילה דפי לזניה מוכנים או 500 גרם איטריות עבות שאותן צריך להכין לפי הוראות היצרן
  2. 1 חבילה עלי מנגולד שטופים היטב וקצוצים דק
  3. 2 צנצנות של רוטב פסטה ברילה - אם אין רוטב, אפשר רסק עגבניות טריות
  4. 3 מיכלי גבינה קוטג` של 250 גר` אני מוסיפה עוד גבינות ממה שיש במקרר
  5. 1 ביצה
  6. 1 כפית שטוחה מלח
  7. 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  8. 2 שיני שום קצוץ

הכנה:

  1. להכניס לקערה: גבינות, ביצה, מלח, פלפל שחור ושום ולערבב היטב
  2. לקחת תבנית אפיה מתאימה ולרסס מעט בשמן קנולה
  3. לשטח מחצית מכמות האטריות או דפי הלזניה
  4. לשפוך מעל מהרוטב או מהעגבניות
  5. לפזר מעל מחצית מכמות הגבינה
  6. מעל הגבינה לפזר את עלי המנגולד
  7. ושוב לחזור על הפעולות: דפי לזניה או איטריות, רוטב, גבינה, עלי מנגולד
  8. לכסות הכל בדפי לזניה או איטריות
  9. לפזר מעל את הרוטב פסטה או העגבניות, לדאוג שהדפים יהיו מכוסים בנוזל
  10. לכסות בנייר אפיה ומעל בנייר כסף
  11. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות בערך שעה
  12. בגמר האפיה, להשאיר את התבנית בתנור בערך חצי שעה להתגבש


זהו - תכינו ותהנו

 

 


 











הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת