00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

פודינג לחם סאן ( פשטידת לחם מתוקה)

אז מה עושים עם לחם יבש? פעם לא היו זורקים 

היה צריך לחסוך וכך נולדו מאכלים מאוד טעימים.


כך נולד גם הפודינג האנגלי הזה.

 

מה מכינים:

חצי כיכר לחם יבש ( לא עובד עם טרי.....סורי)

3 ביצים

50 גרם מרגרינה 

חצי כוס סוכר

חצי כפית קינמון

גרידת לימון מלימון שלם

2 כפות קקאו

 

אופן ההכנה:

1) משרים את הלחם במים כרבע שעה וסוחטים את המים היטב.

    מעבירים לקערה.

2) מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 

3) ממיסים את המרגרינה ומוסיפים אותה לקערה

4) מוסיפים את הקינמון, גרידת הלימון והקאקאו

5) מפרידים את החלמונים מהחלבונים.

6) מוסיפים את החלמונים לקערה ומערבבים הכל היטב.

7) מקציפים את החלבונים לקצף מוצק עם הסוכר.

8) מוסיפים את הקצף לתערובות בעדינות ( בקיפול)

9) מעבירים לתבנית משומנת ואופים 40 דקות.

 

 

בתאבון....

 

 

אפשרויות נוספות :

במקום קאקאו אפשר להוסיף לתערובת 3 -4 תפוחי עץ מרוסקים במעבד מזון/מגרדת 

אפשר להשתמש בחמאה במקום במרגרינה אף שהטעם המקורי כאן הוא הטעם של העוני והצנע :-) 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת