00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

כרעיים עוף בתנור בניחוח מרוקאי

מי אמר שאי אפשר לאכול עוף ברוטב של דגים מרוקאים...ועוד בתנור...

את הרעיון קיבלתי מגיסתי כשבאחת מערבי השישי היא הגיעה עם תבנית של עוף בתנור עם כוסברה. אני באותו רגע ממש אמרתי לעצמי "אם כולם אוהבים את הדג המרוקאי וכולם אוהבים את העוף בתנור למה שאני לא ינסה לשלב את שניהם?"

כבר ביום שישי שלאחר מכן בניתי את המתכון שמופיע מטה, ריח הרוטב המרוקאי מילא את הביתה ועוף יצא נימוח וטעיייייייייים!!!

 מצרכים:

6 כרעיים (שוק וירך)

ראש וחצי שום מפורק לשיניים מקולפות.

צרור קצוץ של כוסברה

גמבה חתוכה לרצועות

4 פלפלים אדומים מיובשים פתוחים לאורכם ומנוקים מגרעינים

כף אבקת מרק עוף

כף פפריקה מתוקה

מלח

מעט שמן זית

רבע כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

בתבנית גדולה מפזרים חצי מצרור הכוסברה, את כלל שיני השום, הפלפלים המיובשים והגמבות.

על הכל, מניחים את הכרעיים, מפזרים עליהם את התבלינים ואת שאר הכוסברה שקצצנו ולבסוף זולפים מעט שמן זית.

שופכים את המים לתחתית התבנית (מבלי לשפוך על העופות).

סוגרים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לשעה וחצי (על טורבו).

לאחר שעה וחצי מורידים את נייר האלומיניום ומעבירים ממצב טורבו למצב רגיל לעוד 20 דקות(בעיקר בשביל הצבע)...

 

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת