33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

עוף ממולא באורז ובשר בנוסח דרוזי

עוף ממולא באורז ובשר בנוסח דרוזי

לראש השנה דאגו לי וקבלתי עופות שלמים נקיים מעצמות(למעט הכנפיים)את העופות האלה אני ממלאה . 
הפעם התקשרתי לחברתי הדרוזית ובקשתי ממנה את מתכון העוף  שלה. אולם היא נוהגת להשרות את העוף ביוגורט. ולי זה לא התאים לערב החג. אז השתמשתי במתכון המילוי שלה והשרתי את העוף בתערובת של שמן ותבלינים. 

העוף מנוקה מעצמות מוכן למילוי 

משרה לעוף

1/2 כוס שמן זית 
כף דבש
מיץ מחצי לימון
מלח ,פלפל שחור 
גריל עוף 
פפריקה חריפה 
להשרות את העוף לשעתיים


המילוי  
1 כוס אורז מושרה במים חמים מכוסה
2 ביצלים קצוצים 
מטוגנים עד שקיפות 
מוסיפה 

300 גר` בשר בקר טחון 
מערבבת ומתבלת לפי הטעם 
בפלפל שחור גרוס בנדיבות
מעט קינמון
מלח 
צ'לי גרוס 
כמון 
סומק 
מטגנת תוך ערבוב עד שינוי הצבע.
מוסיפה את האורז המסונן ממים
מוסיפה 

חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן שמיר קצוץ 

כף נענע מיובשת 
50 גר צנובר קלוי על מחבת


ממלא את העוף גם בין העור לבשר. לי התפוצץ מעט
פעם הבאה  לא אסגור את הפתחים 

להכניס את העוף לשקית קוקי
ולשפוך פנימה את שארית המשרה  וחצי כוס ציר מרק עוף (אפשר מאבקה).
לחורר את השקית בחלקה העליון 

ולהכניס לתנור ב180 מעלות לשעתיים . 
כעבור שעתיים  או לפני הארוחה אם הוכן מראש
 להוציא את העוף בזהירות משקית הקוקי
להפטר מעודפי הנוזלים שנותרו בשקית 

ולהחזיר את העוף להשחמה סופית בתנור לעוד כ15-20 דקות  עד השחמה .




פשוט לוקלוקו 
ואין תמונות מהפריסה ...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת