00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות ,מבצעים וקופונים

טיסות "אלעל" הכי זולות באתר "איזיגו"!

 

טסים עם הטוסטוסים!

לפני כמה זמן יצא לי לראות באחת מתוכניות הבישול בטלויזיה,מוצר מעניין שהשם שלו מיד עניין אותי :"טוסטוסים"

מדובר  בחטיפוני בצק קפואים להכנה מהירה בטוסטר הביתי  ועל כן שמם: "טוסטוסים", אלו בעצם ריבועי בצק עלים  אך ,היתרון במוצר זה הוא שמדובר בגרסה מופחתת שומן :

16% בלבד מול 23.7 בבצק עלים רגיל וכמו כן שומן רווי 8 גר' בלבד מול 13.4 בבצק עלים רגיל.

ישנן אופציות לשדרג את הטוסטוסים,אך ההכנה הבסיסית  היא בטוסטר לחיץ,אמנם בתמונה ע"ג המוצר יש טוסטר פסים,אך אצלי בבית יש טוסטר משולשים והתוצאה הייתה פשוט נפלאה!

הכנתי לילדים שלי טוסטוסים לארוחת הערב,לצד גבינות וירקות,הם התלהבו מאוד.

כך זה יצא בטוסטר שלי בבית:

הסדרה החדשנית של הטוסטוסים כוללת גם טוסטוסים בטעמים, אשר בימים אלו עוברים בדיקות איכות וטעימות אחרונות, ויושקו בחודשים הקרובים. 

אפשרויות הגשה לארוחות ולאירוח:

את הטוסטוסים ניתן לאכול כמות שהם או למרוח עליהם ממרחים כגון גבינה לבנה, קוטג', גבינה צהובה, חומוס, טחינה ועוד. מומלץ לצד סלט ירקות עשיר וטעים.

טוסטוס פיצה- אופים 2 יח' טוסטוסים עד לאפיה מלאה, לאחר מכן מורחים רוטב פיצה על אחד הטוסטוסים, מניחים גבינה צהובה בתוספת זיתים או תירס, מניחים מלמעלה את הטוסטוס השני ואופים 1 - 2 דקות בטוסטר עד להתכת הגבינה.

טאפסים לאירוח- על הטוסטוסים האפויים והחמים מוסיפים ממרחים/מטבלים לפי הטעם: פסטו, ממרח זיתים, ממרח עגבניות מיובשות וכו'. אפשר להוסיף גבינה וירקות חתוכים לקישוט.

פינוק מתוק- על הטוסטוסים האפויים מורחים ממרח שוקולד, ריבה, חלבה, ריבת חלב ואוכלים בתיאבון.

נגיעה אישית:

ביום שישי אחד הכנתי לזאניה והסתבר שלא היו לי מספיק דפים...כבר היה מאוחר ,השבת כבר הייתה בפתח והסופר מרקט כבר היה סגור..מה לעשות?

מיד נזכרתי בטוסטוסים של ינון,והשתמשתי בהם בתור התחתית ללזאניה (שאותם אפיתי  לפני כן,כ- 2 דק' בטוסטר אובן) מעל הטוסטוסים האפויים קלות, הנחתי את התערובת ואת שאר הדפים שהיו לי,התוצאה הייתה טעימה לא פחות מהמתכון המקורי ואף הוסיפה "טוויסט" מקורי ומעניין:-)

בהזדמנות נוספת הכנתי פשטידת בשר שאותה אני מכינה תמיד עם שכבת בצק עלים למטה,באמצע שכבת בשר טחון ומעל שכבת בצע עלים נוספת,כאשר מעל הכל אני יוצקת רוטב פטריות.

ניצלתי את הטוסטוסים גם להכנת הפשטידה (אם אפשר לקבל את אותה התוצאה עם פחות אחוזי שומן,למה לא?)

מצ"ב המתכון:

מטגנים המון בצל עם שום,ותבלינים:

 מלח,פלפל,כורכום,כמון,מעט אבקת מרק ,בזיליקום ואורגנו יבשים הכל לפי הטעם.

מוסיפים את הבשר הטחון (חצי ק"ג) ומערבבים במהירות עם תערובת הבצל והתבלינים,עד שהבשר מתפורר לפירורים קטנים.

מסירים מהאש,מניחים מס' טוסטוסים בתבנית אלומיניום חד פעמית בינונית (אין צורך לשמן את התבנית),

מעל שכבת הטוסטוסים מניחים את תערובת הבשר הטחון,מכסים בשכבת טוסטוסים נוספת ומכניסים לתנור.

לבינתיים מכינים רוטב פטריות:

מטגנים בצל קטן ושום עם תבלינים (בדיוק כמו למעלה רק ללא הבזיליקום והאורגנו),מוסיפים פטריות חתוכות (אפשר גם שלמות) ,ממשיכים להקפיץ הכל יחד,

מוסיפים,כוס מים ,מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.

לאחר שהפשטידה מוכנה יוצקים את הרוטב בעודו חם .

ומגישים לשולחן!

בתאבון...

האפשרויות עצומות,אתם מוזמנים להחליף את בצק העלים בכל מתכון בו הוא מופיע ולהשתמש במקומו בטוסטוסים,מתכונים שלכם יתקבלו בברכה:-)

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל matanot10 אלא אם צויין אחרת