1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

כעכים מלוחים...

04/10/2012

גם את הכעכים המלוחים היתה אימי ז''ל מכינה ליום כיפור לשבירת הצום ,וגם ליום חול הכי טעימות

המתכון מקורי של אימי ,אני יודעת שיש הרבה שמכינים כך את הכעכים ,פריכים מלוחים

בליווי כוס קפה עם חלב כמו שאימי נהגה לשתות אין טעים מהם ,לא קשות

פריכות במידה המדוייקת

מצרכים:

1/2 קילו קמח


1/2 כוס שמן


100 גרם מרגרינה או חמאה


1/2 כוס מים


1 אבקת אפייה


11/2 כפיות מלח

אופן ההכנה :

להכניס את כל המצרכים לקערה מלבד המים ,להוסיף את המים בהדרגה ,

עד לקבלת בצק רך וגמיש , ,ליצור נחשים ארוכים לחתוך ולגלגל לגודל הרצוי

לציפוי:

ביצה טרופה

שומשום

אפשר קצח

לאפות בחום בנוני 180 מעלות עד להזהבה

מסודרים בתבנית לפני אפיה

מצופים בביצה ושומשום

מוכנים

.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת