66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

קאדה מאפה גבינה

קאדה מאפה גבינה

אנא אנא לא כורדי :Pאבל אצלי בבית אוהבים את המאפה עד בלי דיי. וכשאני מכינה אני חייבת להחביא לאלה שמגיעים מאוחר יותר.אחרת מלחמה כן כן המאפה הזה נפלא אפשר לאפות בתנור אפשר לטגן ללא שמן במחבת טפלון. אני ייעדתי מחבת חשמלי לקאדה גדול מכיל 4 קאדה גדולים באפיה ולא צריך שימון .כפי שאתם רואים בתמונה הכנו אני ובני לשבועות כמובן חלוקה לכל הילדים. נראה לי גם לסוכות לארוחת  ערב נכין.

לקאדה משתמשים רק עם גבינות קשות ללא נוזלים. אני מכינה עם גבינת חמד 5% ומערבבת עם גבינה 5% ששהתה בבד חיתול שעתיים לפחות להגרת נוזלים. אפשר גם להוסיף גבינת טוב טעם.צילמתי תמונות שלב אחרי שלב .קל להכנה קצת יותר עבודה ,המחמאות לא יאחרו  

 לבוא.ותתבקשו להכין פעם בשבוע לפחות ;) . בבקשה לא להאשים אותי.

לישת הבצק                                                                                                          הבצק תופח                                                                                                                                                         

 

                

 

 

 

 

 

 

 

הכנת כדורים למילוי                                                                                         המילוי

                        

 

 

 

 

 

 

 

רידוד הכדור                                                                                                    המלוי על הבצק

                          

 

 

 

 

 

 

 

סגירת הבצק על המילוי

                                                 במחבת החשמלי 

                

 

 

 

 

 

 

 

מוכן ל......;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                 ביחד עם הרוטב האדום שלי יאמיייייייייי;)
 
          
 

 

 

 

 

 

 

 

לעבודהההה   : רגע לפני יש לכם סינר כמו שיש לי  אם לא תבקשו מכלתכם או מהבעל שיכין לכם מתנה . אני קיבלתי מתנה מכלתי בשנה שעברה בתקווה שאבין את הרמז :P  הבנתי הבנתי כלתי אם את מציצה בבלוג שלי ..תודה לך על הפרגונים .שתדעי שכולם עושים פססססס איזו כלה יש לך  

סתם כך שתדעו שאני מאחלת לכולם כלה כמו שיש לי .ואתם  יודעים שצריך להתפלל לכלה טובה . אז הנה לי יש אחת כזו    זכיתי...            

 לבצק

1 ק"ג קמח 

כף מלח

כף סוכר 

כף שמרים יבשים

100 גרם חמאה רכה

2 כוסות חלב ( הערכה ) או חצי חלב חצי מים. או רק מים. .

 למילוי:

3 גבינת חמד 5% מפוררת או מגורדת גס.

גבינת טוב טעם. או גבינה 5% שהושמה בבד חיתול לשעתיים להגרת נוזלים.

קורט מלח לטעום ולהוסיף לפי הצורך.

לערבב הכל ביחד.

 אופן ההכנה:

לשים את הקמח בקערת המיקסר להוסיף את  המלח, הסוכר החמאה לערבב להוסיף את הנוזלים והשמרים וללוש בצק רך אך לא דביק.

לכסות ולהניח להתפחה .

ליצור כדורים בגודל הרצוי . לכסות שוב. 

לרדד את הבצק למלא במילוי ולסגור היטב . 

עם המערוך לעבור בקלילות על הקאדה כדי לשטח אותו .בזהירות שלא לעשות חור בבצק כי אז הגבינה בורחת בטיגון.

לחמם את המחבת החשמלי או הטפלון ולשים קוביה קטנטונת של חמאה (רק לקאדה הראשון ) את השאר מטגנים ללא שמן וללא חמאה.

הבצק אחרי המילוי לא צריך התפחה כדי שלא יווצר חלל בין הגבינה לבצק .

 אם יש לכם את מי לצרף לצוות עוזרים עוד שתי ידיים לא יזיקו. העבודה תרוץ .

מה שנשאר לכם לעשות אם הכנתם לארוחה פשוט להחביא מתחת למגבת את הקאדה המוכן

אבל את הראשון חובה עליכם לאכול 

כתוב לא? "וטועמיה חיים זכו " תנצלו ותזכו.

בהצלחה ומי שאמר ולא ניסה שינסה חבל לפספס.וגם תספרו לי איך  יצא.

שלכם מכל ה 

טובה.

נ.ב  ממכר זהירות 

בברכת חג שמח  לכל המבקרים

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת