00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

עלי פילו מומולאים בגבינה בתבנית שקעים - טעים משו משו

 

חשבתי וחשבתי מה להכין עם עלי פילו,  וזאת כאשר סיימתי עם הכנת הפילו הבשרי ( המתכון מופיע בבלוג) והופ נשארו לי עוד עלים אז מה עושים............

ואז עלה רעיון שהתברר כגאוני, והכנתי את הדבר הטעים הזה "עלי פילו ממולאים בגבינה בתבנית שקעים"

הוכן לארוחת בוקר בליווי בצים קשות......... פשוט מושלם ... 

 

 לנוחיותכם מצולמת סדנה אחרי המתכון -  תבשלו ותהנו..........

 

המתכון לעלי פילו מומולאים בגבינה בתבנית שקעים :

 

אך בתחילה רצוי לדעת :

אני מאד אוהבת להשתמש בבצק הזה .... יש להקפיד על הוראות השימוש הרשומות על גב האריזה.

* עלי פילו מומלץ להוציא יום לפני מהמקפיא למקרר כ- 12 שעות ואחכ לטמפרטורת החדר.

במידה ושוכחים להוציא מהמקפיא יש להפשיר בטמפרטורת החדר כ - 6 שעות לפני השימוש.

* על מנת שהעלים לא יתייבשו יש להניח על העלים מגבת נקייה ,כאשר לא עובדים ברציפות עם העלים.

 

להלן המתכון :

המצרכים:

1/2 חבילת עלי פילו - אין צורך בהרבה עלים

שמן לשימון העלים - אפשרי ספריי להתזה או שימון עם מברשת

גבינת חמד 1

2 בצים

1 קוטג'

תבלינים : אגוז מוסקט לפי הטעם,

פלפל שחור לפי הטעם

שום טרי כתוש 1 כפית

גבינה צהובה מגורדת 100 גרם

ביצה לציפוי

ושומשום לציפוי

 

אופן ההכנה :

מכינים בקערה את המילוי כמו בתמונה

עלי פילו - לשמן עלה אחד ואז לקפל לחצי ולרבע ולהניח בתבנית שקעים - מעל נייר אפיה .

בעזרת כף יש למלא את העלי פילו - כמו בתמונה

לסגור בעזרת הידים את העלים ואז למרוח בביצה ולזרות שומשום

מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות - לא טורבו , כחצי שעה - עד השחמה.

 

זהו זה מוכן להגשה ...........

 

שיהיה בתאבון שנה טובה וטעימה

 




 

הינה לכם הסדנה להכנת "עלי פילו ממולאים בגבינה בתבנית שקעים"

משתמשים עם העלי פילו בהתאם להוראות היצרן  , חותכים את העלים לחצי ומקפלים לרבע לא חייב סימטרי

ו

 

מכינים מילוי גבינות : -

מכניסים לתבנית שקעים עם נייר אפיה למטה וממלאים בגבינות

סוגרים בעזרת הידיים את העלים מצפים בביצה וזורים שומשום מעל

 מכניסים לתנור והינה התוצאה

ועוד תמונה לסיומת הדבר הטעים הזה..........

 

ב ת א ב ו ן:P

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת