33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

מרק קישואים ואפונה

25/09/2012

אחרי שבוע שכלל בעיקר מסעדות ואוכל מחוץ לבית, זה הזמן לחזור לשיגרה הרגועה של הכפר, עם מזג אוויר סתווי ורוחות קרירות בערבים... אין מתאים יותר לארוחת ערב מאשר מרק קישואים ואפונה 


מצרכים:

3 קישואים גדולים חתוכים לקוביות

1 קופסת שימורים של אפונה - כל קופסה מכילה 270 גרם אפונה מוכנה לאכילה

2 ליטר מים חמים

1 בצל גדול קצוץ

1 כף מרק עוף 

 

אופן ההכנה:

לשים בסיר את הבצל הקצוץ ואת קוביות הקישואים.

לפתוח את קופסת השימורים של האפונה, לסנן ולשטוף. להוסיף את האפונה לסיר וגם את המים החמים.

להדליק את הגז על אש בינונית, להוסיף את אבקת מרק העוף - במידה ולא אוהבים אבקת מרק עוף אפשר להשתמש במעט מלח.

לבשל עד שהקישואים נימוחים, לכבות את הגז ולרסק את המרק באמצעות בלנדר יד. להחזיר לבישול לעוד 2 דקות ולהוריד מהגז.

 

 אפשר להגיש עם קרוטונים ושקדי מרק.

 

 

לבריאות ובתיאבון! 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת