44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לפתן חבושים

לפתן חבושים

לפתן חבושים

ומעט מוזיקה לחג . קטע נחמד מהסימפוניה התשיעית של בטהובן

 

החומרים: סיר עבה 7 כוסות מים או יותר 200 גרם סוכר 150 גרם דבש 1 לימון 1 מקל וניל חצוי לאורך 6 -8  חבושים בינוני גדול אפשר להוסיף פרוסת ג'ינגר קטנה

אופן ההכנה:

הארה. את פרוסות החבושים לאחר הקילוף, לשים במים עם מעט לימון כדי למנוע השחרה.

מערבבים את המים, סוכר, דבש, לימון, מקל הוניל בסיר גדול בחום בינוני עד גבוה.

אפשר להוסיף תבלינים כמו קינמון,ג'ינגר אחרים.

לשים לב שלא ישתלטו על הטעם הבסיסי.

בעוד הנוזל מתחמם, מסירים את קליפת החבושים וחותכים לרבעים. מסירים את ליבות החבושים וכל דבר קשה סיבי , זהירות כי החבוש קשה.

טיפ אפשר להכניס את החבושים לשקית קוקי ל-5 דקות לריכוך כדי שהקליפה תתקלף מהר יותר.

להכניס את החבושים לנוזל המבעבע בזהירות ולכסות את הסיר במכסה . מבשלים את החבושים על אש נמוכה (לא להרתיח) שעה עד שעתיים ויותר,תלוי בסוג החבוש. עד שהחבושים מבושלים. בדיקה אם רכים, ע"י דקירת מזלג או סכין והרמת החבוש. אם נופל, מוכן.

מגישים חם או בטמפרטורת החדר. מעבירים את הנוזל והחבושים לכלי אחסון ושומרים במקרר עד שבוע במקרר.

אפשר להגיש גם עם גלידה טעימה ליד. פיסטוק אחר.

בתאבון

מומלצים:

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי  

הצטרפו!

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.  המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת