00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

כבד קצוץ סאן

 

מה מכינים:

250 גרם כבדי עוף מנוקים וחצויים ל-2 חלקים 

1 בצל קצוץ גדול

3 כפות שמן זית  / או שומן אווז

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית מלח

 

2 ביצים קשות 

1 תפוח אדמה קטן מבושל עם הקליפה היטב במים, מצונן ומקולף    - כ-100 גרם 

 

אופן ההכנה:

1) יש להכין ביצים קשות 11 דקות לפי המתכון הזה  

                http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2283623

    התוצאה צהוב מוכן ויבש אך מאוד נימוך.

2) מטגנים  את הבצל עד להשחמה ומסירים מהאש.

3) באותה מחבת מטגנים את הכבד מכל הצדדים עד שהוא מוכן ולא מדמם מבפנים (אבל עדיין עסיסי).

4)  מצננים וטוחנים הכל במטחנת בשר או במעבד מזון.

5) אפשר גם למעוך הכל עם מזלג ולערבב היטב.

 

 

בתאבון.......................

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת