44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סביצ`ה דניס

סביצ`ה דניס
סביצ`ה דניס
                       
מעט על הסביצה 
סביצ`ה = כָּתוּשׁ,
כיצד לפלט דג   ראו כאן
 
הכנת הסביצה בסרט

מקור הסביצ`ה מגיעה אלינו מפרו ומתאימה למזג האווירי החמים שלנו.
הסביצ`ה עשויה דג נא שהוחמץ, מרינדה אופיינית, בתוספת או ללא תוספת של פרי או ירק טרי ועסיסי, עשבי תיבול נפוצים.
ההחמצה של הדג מבשלת אותו. אך משאירה מקום לטעמו המקורי של הדג ולארומה של הים.
חשוב ביותר
חומר גלם חייב להיות טוב וטרי מאוד. ככל שהדג טרי ככה גם יותר טעים, והעניין תקף באותה מידה לשאר חומרי הגלם במנה.
יתרון: אפשר להכין סביצ`ה במהירות ולייצר את המנה הראשונה בארוחה ביתית מושקעת. כמעט ללא השקעה.
הסביצ`ה מסתדרת מצויין גם עם אלכוהול       
 
המתכון : סביצ`ה דניס
לשני אנשים
 
החומרים הדרושים:
סכין חדה
קרש חיתוך
פינצטה להוצאת עצמות
צלחת הגשה
פלסטיק נצמד
200 גרם פילה דניס

1 כוס בצל סגול קצוץ דק
11/2 מיץ לימון
רבע פלפל חריף אדום טרי קצוץ
מעט מלח גס/מלח ים
חצי כוס כוסברה קצוצה (אני משתמשת בפטרוזיליה)
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מפלטים את הדג ומסירים את עורו.
מוודאים היטב שאין בבשר עצמות.
וחותכים לקוביות בגודל ס"מ בערך.
שמים בקערה עם יתר החומרים ומערבבים בעדינות.
מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות שעה.
 
מסדרים על צלחת הגשה, מקשטים ומגישים קר
 
בתאבון

אם אהבתם לחצו על   ,תודה
המטבח של מאיר השמן

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת