44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סלמון מטוגן

סלמון מטוגן

 

סלמון מטוגן

החומרים:
מחבת
מגבות נייר
צלחת
3 קעריות
רצועות של פילה סלמון כמספר הסועדים
1 כף רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
ביצה עם מעט מים
קמח
פרורי לחם או פנקו

אופן ההכנה:
מרטיבים את הסלמון בסויה עם הידיים ומשאירים לחצי שעה לפחות.
מחממים מחבת
בנתיים מכינים 2 צלחות וקערית. צלחת אחת עם קמח, קערית עם ביצה,שלישית עם פרורי לחם.


עוטפים את הדג בקמח ומנערים היטב, משם לביצה עם הפלפל השחור, מנערים ומעבירים לפרורי הלחם. לכסות מכל הצדדים.
כאשר השמן חם, מכניסים את הדג ממתינים שיזהיב,הופכים לצד שני עם 2 מרית, ואחר כך מעמידים לטגן גם בצדדים.
מוציאים לצלחת מכוסה עם מגבת נייר.

מי שלא רוצה ריח דגים ידליק נר בזמן הטיגון. וישים על הצלחות פלסטיק נצמד.

בתאבון.
 

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי

 

המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן

 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת