00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

מנדלך סאן - שקדי מרק ביתיים

שקדי מרק של סבתא, הכי טעים שיש!!!

 

 

מה מכינים :

3/4 כוס קמח        150 מ"ל 

2 ביצים  

חצי כפית מלח שולחן

עוד רבע כוס קמח    50 מ"ל   או יותר ( תלוי בגודל הביצה בלחות...."כמה שלוקח")

 

 

 

אופן ההכנה:

1) יש לערבב את הביצים והמלח.

2) להוסיף את 3/4 כוס הקמח ולערבב.

3) להוסיף קמח עד שהבצק אינו דביק וניתן לעבוד איתו יחסית בקלות.

4) לחלק את הבצק ל-2 כדורים  ( 1 כדור במקרה של חצי כמות ) ולהשהות כ-20 דקות.

5) לאחר מכן על משטח מקומח מעט, למעוך באמצעות מערוך לעלה דק ( כ-2 , 3, מילימטר)

     ולחתוך שתי וערב  לקוביות עם סכין חדה בערך סנטימטר על סנטימטר.

6)מחממים מחבת עם שמן עמוק בחום בינוני 

7) מכניסים בסבבים את המנדלך כל סיבוב כחצי דקה בערך עד שמזהיב ומעבירים לניר סופג.

8) טורפים או מאכסנים בכלי אטום.

 

 

בתאבון............

 

לחצי כמות :

כמעט חצי  כוס קמח   75 מ"ל  

1 ביצה

רבע כפית מלח שולחן

 

עוד שמינית כוס קמח    25 מ"ל   או יותר ( תלוי בגודל הביצה בלחות...."כמה שלוקח")

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת