77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

הרביולי של חמותי ז"ל

הרביולי של חמותי ז"ל

בשנתיים האחרונות מכינה רביולי ממתכונים  ברשת  ,תהליך ההכנה פה

אהבתי אותם אך לא הגעתי לטעם הרביולי של חמותי,זכרתי שהיה לי מתכון אך לא מצאתי אותו

השבוע עשיתי סדר באוסף המתכונים והנה בשתי שורות

יש גם מתכון של חמותי

חצי ק"ג קמח,באמצע

3 ביצים,

3 קליפות ביצים מים

לעבד במזלג  עד שהבצק מעלה בועות

לחלק ל2 ,כשחותכים חותכים פס הקטן.

את הרביולי מכינה עם  מכשיר להכנת רביולי

למרוח קצת מים בין השכבות כדי שידבק

מילוי בשר בקר מבושל אגוז מוסקט,ביצה טרייה,אם הבשר יבש להוסיף רוטב או מים.

 

טוב נשאר לי 700 ג"ר גולש החלטתי שזו הזדמנות להכין את המתכון של חמותי

במעבד מזון שמתי את הקמח והביצים ולאט לאט הוספתי גם מים עד שהבצק התאחד

אחסנתי אותו במקרר לשעה

פרסתי אותו ל3 חלקים, כשאני עובדת עם חלק אחד היתר במקרר

קמחתי אותו והתחלתי במלאכה ,הבשר הספיק רק ל2/3 של הבצק

מ1/3 הכנתי איטריות

אני מאחסנת את הרביולי על מגש מכוסה בנייר אפייה,נגמר המגש מוסיפה עוד נייר אפייה

יצאו לי 5 מגשים 24 רביולי בכל מגש

עוטפת  בנילון גדול מאחסנת במקפיא עם המגש

למחרת מוציאה אותם מהמגשים מאחסנת בשקית נילון גדולה,

מה יצא אדע רק אחרי שאבשל אותו

משך העבודה כמעט 4 שעות עם מנוחת קפה באמצע,אך זו עבודה כיפית

הכנתי אותם באהבה רבה

יום הרביולי הגיע והיה שווה כל המאמץ

בערב יום כיפור בישלתי אותם במרק עוף צח.

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת