44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פרפה חלווה

22/09/2012
פרפה חלווה

פרפה חלווה

החומרים:

תבנית מאורכת (אינגליש קיק) או תבנית לבבקה או תבניות אישיות.
צלחת הגשה מאורכת
1 חבילה גלידה טירמיסו וניל או שוקולד או אחר (500 גרם) בטמפרטורת החדר. 
400 גרם חלבה מגורדת על פומפיה גסה
1 שמנת מתוקה
200 גרם אגוזי מלך
פלסטיק נצמד

אופן ההכנה:

מקציפים שמנת מתוקה ללא סוכר או תוסף אחר .
מקפלים לתוך הגלידה ומוסיפים מחצית מכמות החלווה.
שמים בתחתית התבנית אגוזי מלך בצורה נאה.
מחצית השניה של החלווה המגורדת שופכים את הגלידה מעל.

סוגרים היטב עם פלסטיק נצמד ומכניסים לפריזר למספר שעות.

מוציאים ממש לפני ההגשה, הופכים על צלחת הגשה.

אפשר לקשט את הצלחת סביב הפרפה בפרי העונה.

בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת