00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פשטידת פטריות וגבינות

אני יודע שמהות הבלוג היא מתכונים עם מצרכים שיש בכל בית, בכל זאת בסיבוב הקרוב שלכם לסופר תצטיידו ב-2 מרכיבים שבדרך כלל אין בבית.

המוצר הראשון זה פטריות פורצ'יני מיובשות (שקית קטנה עולה בסביבות 15 ש"ח) - אם אין אז לא נורא אפשר להכפיל את כמות פטריות השמפיניון או לשים פטריות פורטבלו טריות.

המוצר השני הוא גבינה לבנה קשה לאפיה (חבילה עולה בסביבות 10 ש"ח) - אם אין אז תוסיפו גביע גבינה לבנה עם כוס גבינה צהובה (קחו בחשבון שיהיו יותר קלוריות)....

תאמינו לי הפשטידה הזו תלווה אתכם בכל אירוח....

מצרכים:

סלסלת פטריות שמפיניון טריות

שקית קטנה של פטריות פורצ'יני מיובשות (אפשר להחליף בכל סוג של פטריות טריות אחרות)

חבילה של גבינה לבנה קשה (אפשר גביע גבינה לבנה)

4 בצלים ירוקים

חצי קופסת קוטג'

3 כפות קמח תופח

4 פרוסות גבינה צהובה

כף אבקת מרק בצל

4 ביצים

מלח ופלפל שחור גרוס

מעט שמן (לשימון תבנית)

אופן ההכנה:

תחילה נשרה את הפטריות המיובשות במים רותחים כ-10 דקות.

נסחט את פטריות הפורצ'יני, נקצוץ את כלל הפטריות, הבצל הירוק והגבינה צהובה, נכניס לקערה ביחד עם שאר המרכיבים ונערבב לקבלת בלילה אחידה.

נשמן תבנית בינונית, נשפוך פנימה את הבלילה ונשטח.

נכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לחצי שעה - 40 דקות (תבדקו עם קיסם כמו בעוגה).

נוציא וניתן לפשטידה לנוח חצי שעה.

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת