55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

מבחר פטריות,כרשה ובצל על פירה תפו"א !

האמת אין על פטריות,

אנחנו כל כך אוהבים אותן...בכל צורה !

המתכון הפעם הוא ממש קל ופשוט אך כל כך טעים.....

אני במקור התכוונתי להכינו כמילוי,

אך הוא היה כל כך טעים שהוא התחסל לפני שהגיע לייעודו....:P:P:P

תקשיבו, הכינו ממנו כמות גדולה כי מנסיון,

זה פשוט נעלם כלא היה....

פטריות שמפיניון, יער ופורטובלו, בצל וכרשה (על פירה תפו"א)

מצרכים:

3 סלסלאות פטריות טריות (אני השתמשתי עם מבחר של פטריות יער, חורש, שמפיניון ופורטבלו), מנוקות וחתוכות

1 כרשה שלמה, מנוקה, שטופה וחתוכה לקוביות

1 בצל גדול חתוך לקוביות

מלח לפי טעם

1 כף רוטב סויה

רבע כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן

חצי כפית סוכר חום

לפירה תפו"א:

4 תפו"א מקולפים ומבושלים במים רותחים, מוכנים לאכילה.

מלח לפי טעם

קמצוץ פלפל שחור

50 גרם חמאה

אופן ההכנה:

במחבת חמה עם השמן יש לטגן את הבצל והכרשה עד להזהבה קלה,

להוסיף את הפטריות ולהקפיץ יחדיו ולהוסיף ולטגן עוד כ- 5 דקות עד לצריבה יפה של הפטריות.

להוסיף את התיבול ולערבב, להוריד מהאש.

בכלי אחר יש למעוך את תפוחי האדמה המבושלים,

להוסיף את תיבול הפירה,

לערבב היטב לפירה אחיד וחלק.

להעביר את הפירה לצלחת הגשה - ולפזר מעל את תוספת הפטריות החמה.....בתאבון !

פשוט מעדן !

סלחו לי על הצילומים וההגשה,

כפי שהסברתי זה מה שנשאר ושיכולתי לצלם,

זה פשוט נטרף ולא הספקתי לייפות או לצלחת.....

זה טעים, תהנו לכם בכיף..!!!

 רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת