33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

קעריות בצק קריספיות למילוי

קעריות בצק קריספיות למילוי

לכבוד החגים הקרבים אני אוהבת שיש לי במקפיא מוצרים חצי מוכנים שיכולה להכין לאורחי פתע. קעריות בצק נראו לי רעיון טוב, תחליף ללחם שכמעט ולא מחזיקה בבית, וכל מנה אפילו הפשוטה ביותר  בתוך הגביע תראה מרשימה  . 
לצורך כך לקחתי בצק של פיצה ללא התפחה, את הבצק הזה ניתן לרדד דק לפתוח לגודל פיתה
(4 יחידת) ולהקפיא לפני האפיה. אני אכין את הבצק בתוך תבניות קיש אקפיא . והאפיה תהיה לפני  הארוחה. 


לבצק דק ופריך ללא התפחה (לקוח מבצק פיצה) 

4 כוסות קמח מנופה
1 כף שמרים יבשים
1כף שטוחה סוכר
1כפית שטוחה מלח
4  שיני שום כתוש( לא חובה אני אוהבת) 
1/2-3/4 כוס חלב פושר (לפרווה מים, או ציר מרק)
תרגשו חופשי לתבל חופשי לטעמכם(פלפל, כרכום, עשבי תיבול) 
ליצרת בצק צבעוני ניתן לשחק עם תיבול או להשתמש במים שבושל סלק

ההכנה 

 מרדדים את הבצק דק, מסדרים בתבניות. אופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב, בערך 20 דקות.


מחוץ לתבנית


אפשרויות מילוי

בסיס לגולש כבד מוקפץ, סלטים
ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם. 

קערית עם סלט ירקות סלמון וגבינת עזים
למתכון

להקפאה 

לרדד את בצק דק לשתח על תבניות לצפות היטב בניליון נצמד ולהקפיא 
לפיצה לרדד לחלק  5-6 כדורים לרדד דק לעטוף בנילון נצמד ולהקפיא.
אין צורך להפשיר לפני האפיה. 

הכנת פיצה

 כשרוצים לאפות פיצה, מחממים תנור לחום הגבוה ביותר, כ-250 מעלות, מניחים על הבצק את התוספות שרוצים: עגבניות קצוצות עם תבלינים, פרוסות גבינה, ירקות וכו'. 
אופים את הפיצה על הרשת בתנור או תבנית הפוכה לא משומנת .
האפיה צריכה לקחת כ-10-15 דקות. הבצק דק מאד וקריספי. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת