44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

צ`אטני תאנים

צ`אטני תאנים

צ`אטני תאנים

החומרים:
סיר עבה
צנצנות עם מכסה סובב
11/4  ק"ג תאנים
500  גרם בצלים מקולפים עדיף סגול
200  גרם תמרים (ללא גרעינים)
20    גרם זנגביל טרי מרוסק
300  מ"ל כוסות חומץ אפשר להשתמש בחומץ בלסמי וכוס חומץ בן יין
350  גרם סוכר חום
170  גרם צימוקים
1/2   כפית פלפל קאין
1      כפית מלח
כף שמן

אופן ההכנה:

 

חותכים התאנים והבצלים לטבעות, ואת הזנגביל והתמרים לקוביות.

מזהיבים את הבצל בטיפת שמן.
מרתיחים החומץ והסוכר ויוצקים על הבצל ומוסיפים את כל המרכיבים האחרים. משאירים בסיר ללילה.


למחרת מרתיחים כשלוש שעות עד שהתערובת מתכהה ומתעבה.
יוצקים לצנצנות ומכסים. הופכים את הצנצנות להוצאת האויר.

 

מגישים על קרוסטיני או על בשר והכי טעים ליד פטה כבד.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  תודה 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת