00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

אטריות ביצים סאן

מדברים הרבה על הכנה בבית של פסטה טריה, כאן מדובר באטריות ביצים בהכנה ביתית,

איטריות של סבתא, משמש למרק ,לקיגל וכתוספת ( לדוגמא עם בצל מטוגן)
 

בעצם זה אותו דבר....

 

מה מכינים :

 

2 כוסות קמח    480 מ"ל    - 280 גרם

2 ביצים 

כפית אבקת אפיה ( לא חובה)

כפית מלח שולחן

4 כפות חלב לגרסא האמריקאית 

או 2 כפות מים ו-2 כפות שמן צמחי לגרסא כשרה

 

 

אופן ההכנה:

1) יש לערבב את הביצה והנוזלים 

2) להוסיף את אבקת האפיה והקמח ולערבב

3) לחלק את הבצק ל-4 כדורים להניח לכחצי שעה  ( 2 כדורים במקרה של חצי כמות )

4) לאחר מכן על משטח מקומח מעט, למעוך באמצעות מערוך לעלה דק של מילימטר , ולחתוך לרצועות עם סכין חדה

5)יש להשאיר לייבוש לפחות שעתיים

6) כשהאטריות מוכנות , יש לבשל במים עם מעט מלח גס   כ- 15 , 10 דקות, עד שהן רכות,

7) לסנן ולהגיש .

 

לחצי כמות :

1 כוס קמח   240 מ"ל  

1 ביצה

חצי כפית מלח שולחן

חצי כפית אבקת אפיה (לא חובה)

2 כפות חלב לגרסא אמריקאית 

או כף מים וכף שמן צמחי לגרסא כשרה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת