33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

מרק עדשים בצ`יק!

בארץ החום עדיין ישנו, אבל אצלנו מזג האוויר כבר התחיל להשתנות, נהננו כבר ממספר ימי גשם ואפילו הבטיחו לנו סערה שעוד לא הגיעה...  אז מה עושים כשאין הרבה זמן בכדי להכין משהו מושקע ומה שמתחשק לאכול זה פשוט מרק חם וטעים - הפתרון הוא קל: מרק עדשים מהיר!

 

מצרכים:

2 קופסאות שימורים של עדשים חומות - כל קופסה מכילה 240 גרם עדשים חומות מוכנות לאכילה, כלומר בסך הכל 480 גרם עדשים חומות מוכנות לאכילה

2 ליטר מים חמים

1 בצל גדול קצוץ

1 גבעול סלרי קצוץ

1 כף מרק עוף 

מעט פלפל שחור גרוס


 

אופן ההכנה:

לשים בסיר את הבצל והסלרי הקצוצים.

לפתוח את קופסאות השימורים של העדשים, לסנן ולשטוף אותן.

להוסיף לסיר המרק את העדשים ואת המים החמים.

להדליק את הגז על אש בינונית, להוסיף את מרק העוף ופלפל שחור גרוס - במידה ולא מוסיפים את שניהם, יש צורך להוסיף מעט מלח.

לבשל עד לרתיחה, לכבות את הגז וליהנות ממרק עדשים חמים וטעים!

 

 אם אוהבים מרק סמיך אפשר לרסק חצי כמות בעזרת בלנדר מוט.

 

 

לסיום אשתף בשיר "ברכנו" בביצועו של שימי תבורי - בתקווה שירדו גשמים בישראל והכנרת תתמלא 



לבריאות ובתיאבון! 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת