66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פסטה עם זיתים ותירס

בס"ד


ארוחת צהרים אולטמטיבית לילדים. עוד לא נתקלתי בילד שלא אוהב פתיתים בכל הצורות שלהן, אולי יש כאלה אבל אצלי הפסטה מככבת במטבח לפחות כמה פעמים בשבוע כל פעם בצורה אחרת, פעם בולונז, פעם מקרוני אנד ציי`ז, פעם עם רוטב כזה ופעם עם אחר, עד שאמרתי סטופ. נמאס לי כל פעם להכין אותו הדבר, רציתי לחדש. היתה לי קופסת זיתים פתוחה ותירס תמיד יש במזווה - כי אצלי אוהבים לאכול אותו כך ישר מהקופסא - אז החלטתי לשלב ביניהם ולבשל אותם ברוטב שאוהבים ובתפילה בלב נתתי לילדים לטעום. אחרי הביס הראשון,הגיע החיוך והנהון הראש הנמרץ שהנה עוד מתכון נוסף לגרדרובה.

אז כולי תקווה שגם אצלכם יהנו ממנו ואם אתם רוצים לדעת מה הערכים התזונתים של המתכון כנסו ל-  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2924


 

המצרכים:

1 חבילה פתיתים בכל צורה שתרצו (השתמשתי בצדפים)

1 קופ` זיתים ללא חרצנים חתוכים (או טבעות זיתים)

1 קופ` גרעיני תירס

4 כפות שמן קנולה

1 כף שום כתוש

2 כפות רסק עגבניות

1 כף פפריקה מתוקה

פלפל שחור

1/4 כוס מים

*אני לא מוסיפה מלח כיוון שהזיתים מלוחים מספיק.


אופן ההכנה:

- לבשל את הפתיתים על פי הוראות היצרן ולסנן.

- לסנן את הזיתים והתירס מהמים.

- בסיר לחמם שמן ולהכניס את השום, 

- לטגן תוך כדי ערבוב ולהוסיף את הרסק,פפריקה הפלפל ולערבב.

- להוסיף את הזיתים והתירס ולערבב.

- להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.

- להחזיר את הפתיתים לסיר ולערבב עד שכל הפתיתים מכוסים ברוטב.

- לכבות את האש ולהגיש.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת