33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

מלכת הסחלב ונסיכת המלבי

את אמא שלי אפשר להכתיר כמלכת הסחלב והמלבי  אמא מכינה אותם כל כך טעים! 

אז איך מכינים סחלב כמו שצריך כשאין "אבקה מיוחדת להכנת סחלב"?

מצרכים למנה אחת:

כוס חלב קר

כף גדושה קורנפלור

כפית סוכר (סוכר חום, סוכר לבן או "כמו סוכר", למי שזה לא מספיק מתוק לו תמיד אפשר להוסיף בסוף ההכנה)

טיפת מי פריחת הדרים  או טיפת תמצית שקדים איכותית או טיפת מי ורדים

לתוספות: קוקוס טחון, אגוזים/בוטנים/פיסטוקים/שקדים קצוצים, קינמון טחון

 

אופן ההכנה:

לערבב את הקורנפלור בחלב הקר היטב, להוסיף את את הסוכר ואת התיבול (מי פריחת הדרים/תמצית שקדים/מי ורדים) ולהעביר את הנוזל לסיר קטן על הגז. לערבב באופן תמידי ולהיות עם היד על הדופק שהחלב לא יישרף, לאט לאט תשימו לב שהנוזל נעשה יותר ויותר סמיך, לתת לנוזל להגיע למצב של רתיחה ולהעביר לכוס הגשה.

להוסיף קוקוס טחון, אגוזים/בוטנים/פיסטוקים/שקדים קצוצים, קינמון טחון וזהו.

 

לבריאות ובתיאבון! 

 

 

ואם בכלל מתחשק מלבי אז הנה המתכון למלבי שמנת וניל מדגסקר 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת