2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

תפוח אדמה קטנים מעוכים בתנור....

 התוספת המושלמת בכל ארוחה ,מקשטת יפה את שולחן החג ,קלה להכנה וטעימה מאוד ,

רצוי ומומלץ להכין כמות גדולה .....

  1 שקית רשת של תפוחי אדמה קטנים אדומים לבנים לא משנה שניהם טעימים

 1/4 כוס שמן זית

      מלח גס

      פלפל שחור טרי גרוס

אופן ההכנה:

מחממים תנור מראש ל-200מעלות

ממלאים סיר גדול במים ומבשלים את תפוחי האדמה

עד שהם מתרככים מעט.  מסננים ומייבשים.

מועכים את תפוחי האדמה בין אצבעות הידיים בעדינות 

רק כדי שתפוחי האדמה יתבקעו .

מפזרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית גדולה

מזלפים שמן זית בנדיבות.מפזרים מלח גס בנדיבות

ומעט פלפל שחורגרוס.

אופים כ-45 דקות עד השחמה יפה 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת