66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

אורז פרסי

אורז פרסי

את המתכון קיבלתי מחברה טובה שבמקרה נתנו  לי אותה ככח עזר  בעבודה.למען האמת הכנתי אורז דומה לזה  אבל כזה עוד לא אכלתי.וכשהתקשרה לשאול נו איך יצא האורז? סיפרתי לה שכמעט חוסל...מודה כל רגע אמרתי  רק עוד כף..ואחרי זה אנשים אומרים את לא אוכלת כלום :P:P בעבודה לא אוכלת ומה בבית? כשתכינו את האורז תבינו למה אמרתי כף אחרונה וזהו וזו לא היתה כף אחרונה וזהו

כל אורז שיש לכם בבית יצא מוצלח .  אני חולה על האורז הזה 

     

 

 

 

 

 

תפוחי האדמה בסיר

 

                         האורז מתבשל בסיר

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
גזר וסלרי מוכנים לתערובת האורז
 

                    

 

 

 

 

האורז מעורבב עם הירקות 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

האורז בסיר מוכן לבישול

                           על הגז ומגבת  על הסיר .

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                         האורז מוכן

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                        

 

לאורז הנפלא הזה מה צריך:                                           

2 כוסות אורז 

1-2 תפוחי אדמה שטופים ופרוסים עם הקליפה                              

2 גזרים מגורדים גס

3 גבעולים ועלים של סלרי קצוצים דק.                                                

כוס צימוקים

כוס אגוזים קצוצים גס

שמן

מלח

פלפל שחור


 

.

אופן ההכנה:

לשים שליש  כוס שמן בסיר ולהניח את תפוחי האדמה מסודרים בתחתית הסיר להדליק את הגז 

על להבה בינונית.

בנתיים לשים את האורז בתוך סיר עם מעט שמן וכף מלח אורז ומים ולבשל כ5-6 דקות.

לסנן ולשטוף את האורז.

לגרד את הגזר .לקצוץ את הסלרי .

לשים בקערה את הגזר הסלרי הצימוקים  והאגוזים. להוסיף את האורז.

לערבב היטב .להוסיף פלפל שחור חצי כפית סוכר.וחופן שמן. לערבב היטב.

להוסיף את כל הכבודה לסיר על תפוחי האדמה תפוחי האדמה .

לשים מגבת על המכסה ולכסות היטב את הסיר.

להגביה את הלהבה ל5 דקות.

להנמיך את הלהבה אחרי חמש דקות ולבשל  כ20-30 דקות לא לפתוח את הסיר בזמן הבישול.

  להציץ בסיר בזהירות אחרי 30 דקות אם האורז עדיין יבש להוסיף 2-3 כפות מים ולסור לעוד כ5- דקות בישול.

לכבות את הגז ולהשאיר מכוסה עוד כעשר דקות.

זהו. תהנו מהתבשיל חם קר עם תוספת בלי תוספת מבטיחה...

אם הכנתם שתפו אותי אשמח מאוד.

בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת