אריסה של יתרו

הכריך שלי ביסודי ובתיכון היה לחם מרוח בחמאה וזיתים מגולענים או גבינת קשקוול עם חמאה.
אך תמיד הסתכלתי בקנאה לרבע לחם מרוח באריסה שהביאו חבריי.
אמי ז"ל היתה מוסיפה .כפית אריסה חריפה כמעט בכל מתכון. .
הנה מתכון מנצח של יתרו
400 ג"ר פלפלים חריפים ומתוקים
לגזור את העוקץ לנקות מהגרעינים
לשטוף את הפלפלים
שום לפי הטעם
לטחון פעמים בטוחן בשר
לתבל במלח לערבב ולהוסיף מים עד שמתרכך
לשמור בצנצנת מעוקרת ,למעלה להוסיף שמן קנולה.
גיסי מתבל גם עם כמון וקימל טחון .
תגיות
שמן קנולה
אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
-
טעים הגיב ל- קציצות תפוחי אדמה ושאריות עוף
-
שרה הגיב ל- פחזניות פרווה עם נטורינה קוקוס
המיטב
אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
-
טעים הגיב ל- קציצות תפוחי אדמה ושאריות עוף
-
שרה הגיב ל- פחזניות פרווה עם נטורינה קוקוס
הוספת תגובה
31 תגובות