77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

בורקס קמח מלא

בורקס קמח מלא

אנו נפגשות כל חודשים בערך בנות מהתיכון כל פעם מצטרפות בנות חדשות וכל פעם מרגש מחדש

בפעם אחרונה ביקשו שכל אחת תביא כיבוד,מיד החלטתי להכין את הבורקס שתמיד קוצר הצלחה

הכנתי את הבצק בהתלהבות,רק בסוף הבנתי איזו טעות חמורה עשיתי במקום קמח תופח רגיל שמתי שקית קמח תופח מקמח מלא

השקיות דומות ובגילי לא שמתי לב, הנחתי הבצק במקפיא והכנתי פשטידת איטריות.

לקראת ראש השנה אני מנסה לחסל את כל המקפיא,הגיע הרגע לבצק מקמח מלא

הפשרתי אותו על השיש,פתחתי אותו וסגרתי שוב ,נתתי לו לנוח שעה.

ולהפתעתי יצא טעים מאוד.

 מצרכים לבצק

1 קמח אוסם תופח קמח מלא+2 כוסות קמח רגיל

1 שמנת .

. 2 כפות שמרים יבשים 

200 גר' חמאה רכה לחלק ל3 למריחה

כוס חלב

למלית

1 קוטג'

100 גר' גבינת גלעד

100 גר' גבינה בולגרית

1 ביצה

להכניס את כל חומרי המלית למגימיקס ולחלק ל3

אופן ההכנת הבצק

להכניס למעבד מזון עם להב פלאסטיק את הקמח שמנת שמרים . כוס חלב

לאחד את כל החומרים לתת לבצק לנוח 15 דקות

לחלק את הבצק ל3

למרוח כל חלק ב1/3חמאה

 

 

לקפל את הבצק

לעטוף את הבצק בנילון ולהכניס ללילה למקרר

למחרת להוציא את הבצק לנוח 15 דקות

למרוח שליש מהמלית לגלגל, ולפרוס בסכין חדה לפרוסות

לסדר את הפרוסות ברווח, יוצאות 3 תבניות

לאפות בתנור מחומם ב200 מעלות בערך 20 דקות (לא בטורבו)

.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת