22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

תבשיל תירס

תבשיל תירס

האפשרויות הן מגוונות מאד: הולך מצוין מעל פירה (בתמונה), לצד אורז לבן, כרוטב לפסטה או לפתיתים ואפילו מוגש פושר כסלט בפני עצמו. בקיצור- טעים מאד, מוסיף והולך כמעט עם כל דבר!

 

זמן הכנה: כ-35 דקות (הכנות: כ-20 דקות, זמן בישול: 15 דקות


החומרים:

1 בצל קצוץ

2 שיני שום כתושות

1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות

1 קופסת שימורי תירס (ללא הנוזל!)

קופסה קטנה של רסק עגבניות

1/2 כוס מים רותחים

1 כפית אבקת מרק עוף

כחצי כף פפריקה מתוקה

כחצי כפית תבלין צ'ילי

מלח

 

אופן ההכנה:

1.      מטגנים במעט שמן את הבצל כ-3 דקות.

2.      מוסיפים את השום והגמבה ומערבבים כ-3 דקות נוספות.

3.      מוסיפים את התירס ואת כל שאר החומרים. מערבבים ומכסים את הסיר.

4.      מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10-15 דקות, עד שהתירס רך במידה האהובה. 

מומלץ מדי 4 דקות בערך לפתוח את המכסה ולערבב מעט.

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת