66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת רוזמרי

עוגת רוזמרי

בס"ד

אני חושבת שמאז שגיליתי את ממרח הרוזמרי "השתנו" חיי` במטבח. הממרח הזה משדרג כל עוגה ואפילו גלידה ביתית , באמת ניסיתי והצלחתי להכין בעזרתו גם גלידה - שלצערי התחסלה עוד לפני שהספקתי לצלם אותה, אז אתן את המתכון כאן בקצרה. הקציפו שמנת מתוקה הוסיפו 1-2 כפות גדושות ממרח רוזמרי(תלוי ברמת המתיקות שתרצו), הוסיפו ברס (אגוזי לוז מסוכרים טחונים),הכניסו לקופסה והקפיאו. המחמאות יתחילו לזרום מהביס הראשון, אבל לא בגלידה עסקינן, הבאתי לכם עוגת רוזמרי קלה להכנה עם טעם של עוד ועל הדרך צ`יפרתי אותכם במתכון לגלידה קלה, מקווה שבנגלה הבאה אצליח לצלם לפני שיתחסל.

לערכים תזונתים (לעוגה) כנסו ל    http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2879

הכינו את ה-  ותהנו.

 

 

 

המצרכים:

1 שמנת מתוקה להקצפה/ קצפת צמחית

2 ביצים

2/3 כוס סוכר

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

1/2 כוס ממרח רוזמרי

100 גרם קוקוס

1 כפית תמצית שקדים

 

לזריה - אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

- לחמם תנור ל- 180 מעלות.

- להכניס לקערה את השמנת,הסוכר והביצים ולערבל עד לקבלת תערובת קרמית.

- להכניס את ממרח הרוזמרי ותמצית השקדים ולערבל.

- להוסיף את הקמח,אבקת האפיה והקוקוס ולערבל עד לקבלת תערובת אחידה.

- לשמן תבנית חד פעמית אינגליש קיי`ק ולשפוך את התערובת לתוכה.

- לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ-30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

- לקרר את העוגה ולזרות אבקת סוכר.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת