00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

רטטוי ועוד הרבה יותר

ברגע חזרה לבי"ס - כריך מושקע מבית טרה

רגע לפני חזרה לבי"ס ולכריכים שף הבית של טרה שלח לי רעיון לכריך מושקע, החלטתי לשתף אתכם, נסו וספרו לי איך יצא

 

מרכיבים

1 יח' גבטינה לבנה

1 כף ממרח פלפלים אדומים

 4 פרוסות גבינה צהובה פרוסה דק דק 28%- חתוכות למשולשים

4 יח' עגבניות שרי – שטופות, חצויות וצרובות על מחבת טפלון עם מעט שמן זית

 1 יח' פלפל גמבה - קלוי וחתוך לרצועות דקות (ללא הגרעינים)

10 יח' בצלצלי פנינה מוחמצים

חצי כפית שמיר מיובש

מעט מלח גס, שמן זית

אופן הכנת הסלט לכריך

·מערבבים בקערית קטנה את רצועות הפלפל, בצלצלי הפנינה, השמיר ועגבניות השרי עם המלח ושמן הזית

אופן הכנת הכריך

·  חותכים את הג'בטינה לשתי פרוסות נפרדות

·  מורחים על כל פרוסה את ממרח הפלפלים

·  מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה על הפרוסות עם הממרח

·  מניחים את סלט הפלפלים ובצלצלי הפנינה מעל הגבינה בשתי פרוסות הג'בטינה ומגישים

המלצת השף

 להגיש את הכריך בליווי זיתי טאסוס


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל michalyaniv אלא אם צויין אחרת