33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

הסטייק - קוטלט לבן

במתכון הזה לא צריך להרבות  בכתיבה . צריך רק קוטלט טוב וטרי , מלח ופלפל , מחבת פסים לוהטת . ואפשר להשלמת הטעם לצרוב עם ברנר. 
זהו קרניבורים ...לטרוף ..טעים בטירוף 

הקוטלטים הכי הכי 

על מחבת פסים נצלים הקוטלטים הנבחרים

ולסיום צריבה קלה עם הברנר 

 

וגם בצד השני מקבל צריבה ..והריח  מאלף

מוכן 


לא טוב היות הסטייק לבד 

וכך האיש הגיש לשולחן סדרערמת ציפס חתוך לעיגולים מסביבב הקוטלק שנוזלים שלא מטפטפים על הציפס והנון בצל מטוגן מעל הכל . מרשים וטעים ..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת