00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קבב בולגרי סאן

 

 

מה מכינים:

תערובת הבשרים: 500 גרם  צוואר בקר טחון , 

                         500 גרם  כבש טחון , צלעות / צוואר

את הבשר יש לטחון פעמיים,  יש לבדוק שהחלקים מכילים כ- 25 אחוז שומן.

 

2 בצלים גדולים  קצוצים דק, אפשר במגרדת גסה           

2 פרוסות לחם ללא הקשה מושרות 5 דקות בכוס מים או אפילו מי סודה, לאחר מכן סחוטות ומעוכות. 

2 ביצים (L)

1 כף פטרוזיליה קצוצה ( לא חובה)

 

2 כפיות מלח בישול

כפית פלפל שחור

חצי כפית כמון

כף סודה לשתיה

 

 

 

 

שלב ראשון -  מערבבים את כל הרכיבים, אפשר ללוש כמו בצק, 

                     מומלץ לערבב את התבלינים יחד לפני ההכנסה לתערובת

שלב שני - מכסים התערובת בנילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות.

שלב שלישי ואחרון - מכינים כוס עם מעט שמן ומים , טובלים ומרטיבים את הידיים

                            ויוצרים כדורים בגודל רצוי  ( בדרך כלל גודל של ביצה גדולה ).

                            לאחר שהכדור מתייצב מועכים אותו בין 2 הידיים, ויוצרים קציצות קבב.

 

בשלב זה אפשר לטגן,  להדליק את הגריל ולהכין, או להקפיא את הקבבים לשימוש עתידי.

 

בתאבון............

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת