66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עיג`ה קציצת ירק

עיג`ה קציצת ירק

עיג'ה קציצת ירק

אלו קציצות אהובות על כולם קטנים וגדולים.קציצות ממכרות. 

הטיגון נותן להם טעם מיוחד.תנסו  ותספרו לי איך יצא.

בקציצות האלו אתם יכולים לשים כל ירק שיש לכם. המרכיב הדומיננטי בו הוא הפיטרוזיליה אז שימו בלי חשש.

באשר לשאר הירקות כמו שתמיד אני אומרת 

תתפרעו...כיד הדימיון

 



 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מה צריך לקציצות :

2 ח' פיטרוזיליה קצוצה דק

1 בצל יבש קצוץ דק

1 קישוא גדול מגורד דק

חצי ח' בצל ירוק קצוץ גם הירוק וגם הלבן

גזר גדול מגורד גס

כמה גבעולי סלרי והעלים קצוצים דק.

2 עלים של סלק קצוצים  ללא הגבעול הלבן

2-3 עגבניות קשות חתוכות לקוביות קטנות

2 כוסות קמח

5 ביצים

מלח

פלפל שחור

שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה :

להכין את כל הירקות. להוסייף קמח  וביצים לערבב היטב את העיסה. להוסיף מלח ופלפל שחור .

לחמם את השמן ליצור קציצה בגודל הרצוי ולהחליק את הקציצה  לשמן.  לישר את הקציצה עם כף. לטגן משני הצדדים עד הזהבה.

להניח על נייר סופג את הקציצות.

מה נשאר להגיד לכם  

הקציצות ממכרות  זהירות.

בהצלחה 

 

שלכם מכל ה 

טובה   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                דוכן ירק בשוק 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת