66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רולדת בצק מלית בשר

בס"ד


המתכון הזה מככב אצלי הרבה מאוד. הוא קל להכנה וטעים כך שיש לו הרבה "קונים". כדאי להכין אותו ולהקפיא לשעת הצורך כשמגיעים אורחים בהפתעה או כי בא לכם פתאום להתפנק. מאחלת לכם בהצלחה בזה, כי אצלי אין מצב שיגיע בכלל למצב של הקפאה. הכנתי אותם לשבת ובשישי בצהרים נותרו בסה"כ 3 רולדות מתוך 6.

ניתן להכין בצורה של בורקסים או שבלולי בצק.

מקווה שתהנו.


המצרכים ל- 6 רולדות:

1 קילו בצק עלים

500 גרם בשר טחון

1-2 בצלים גדולים קצוצים

1/4 צרור כוסברה קצוצה

מלח,פלפל שחור

1 כף כמון

1/4 כפית קינמון

ביצה טרופה

שומשום


אופן ההכנה:

- במחבת רחבה לחמם מעט שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה.

- להכניס את הבשר ולטגן עד שהוא משנה את צבעו.

- להוסיף את הכוסברה והתבלינים ולטגן עוד 5 דקות. לכבות את הגז ולקרר.

- לפתוח את הבצק. להניח בתחתית העלה 2 כפות מלאות מהמילוי לגלגל לרולדה ולחתוך.

- להניח בתבנית עם ניר אפיה.

- כך להמשיך להכין את שאר הרולדות.

- לעשות חתכים אלכסונים על כל רולדה.

- להבריש בביצה טרופה ולזרות שומשום.

- לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד להזהבה.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת