66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שושני בננה ומיפל

בס"ד


כבר הרבה מאוד זמן שאני רוצה להכין עוגת בננות, אבל מה לעשות שבכל פעם שאני באה להכין הבננות מתחסלות. הפעם הזהרתי מראש את הילדים - איך שהקליפה התחילה להשחיר- שאף אחד לא נוגע לי בבננות, מ"הפחד" הם לא נגעו וסוף כל סוף הצלחתי להכין אותה והנה היא לפניכם, שילוב נפלא בין בננות למיי'פל על פי מתכון של קרין גורן עם שינוים שלי.

העוגה מתאימה גם לראש השנה הקרב ובא אלינו.

תכינו את הקפה ליד.

אהבתם ליחצו על LIKE/ אהבתי 


 

המצרכים:

1 כוס שמן

1 כוס סוכר

1/2 כוס סירופ מיי'פל

3 ביצים

3 בננות בשלות מעוכות במזלג

2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפיה

1 כפית קינמון

1 כוס שקדים מולבנים קצוצים

אבקת סוכר


אופן ההכנה:

- מערבבים בקערה את כל המצרכים לפי הסדר עד לקבלת תערובת אחידה.

- משמנים תבניות בצורת שושנים (או תבנית אינגליש קיי'ק).

- ממלאים בתערובת עד 3/4 מהגובה.

- מכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

- לפני ההגשה לזרות אבקת סוכר.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת