00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

סלט תפ"א

 

 

 

סלט תפוחי אדמה, הוא מאכל מאוד אהוב אצלי בבית. לרוב אני מכינה אותו בתוספת של אפונה וקוביות גזר. אך אני משתדלת מידי פעם להכניס שינוי קטן גם למען הגיוון וגם בהתאם למרכיבים שיש לי בבית. כך לעתים מתווספות להן לחגיגה, ביצים קשות קצוצות, ו/או מלפפונים חמוצים. אך הפעם התחיל השבוע אצל י לא משהו... והרבה מצרכים לא היו לי בבית (כפי שניתן לראות במרכיבי הסלט...חחח) אבל בכל זאת הייתי חייבת להכין משהו לארוחת הערב וכך כמעט מכלום, נוצר לו הסלט תפוחי אדמה הזה ללא מרכיבים רבים אבל בעזרת הליווי  של צרור השמיר שהיה במקרר, ומעט מממרחי החרדל והמיונז הוא יצא טעים ביותר!

בכל מקרה אני מאחלת לכולכם שיהיה שבוע הרבה יותר טוב וחייכני...  אבל אם גם אתם נזקקים לסלט מהיר וטעים זו התשובה...


 

המצרכים הנדרשים:

  • 5-6 תפוחי אדמה בגודל בינוני

  • צרור קטן של שמיר קצוץ

  • 3 כפות מיונז

  • 1 כף חרדל דיג'ון

  • מלח ופלפל


ההכנה:

  1. בשלו את תפוחי האדמה (עם הקליפה) בסיר עם מים, עד שיהיו רכים.

  2. קררו מעט את תפוחי האדמה, קילפו וחתכו לקוביות 

  3. בקערה קטנה נפרדת ערבבו היטב את המיונז והחרדל, והוסיפו את השמיר הקצוץ

  4. ערבבו יחד את תפוחי האדמה עם רוטב המיונז, והוסיפו מלח ופלפל.



 

 

 

 

 

בתאבון לכולם ולהתראות בתכון הבא!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת