11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אפייה נעימה ומתוקה

פשטידת ירקות וגבינות + ביקורת מוצרי סנפורסט


לפני שבוע קבלתי משלוח מסנפרוסט ובו 2 מוצרים להתנסות ושובר לקבלת 2 מוצרים נוספים.
לביתי הגיעה צידנית עם לקט להקפצה בסגנון תאילנדי(ברוקולי, פלפל, אדום, פלפל ירוק, פלפל צהוב, בצל ואפונה סינית), לקט להקפצה עם פסטה פנה (פסטה, ברוקולי, פלפל, שעועית עדינה, אפונה, בצל וכרוב) ושובר לקבלת 2 מוצרים נוספים:לקט להקפצה עם פסטה פוזילי (פטריות, גזר, פלפל, שעועית ירוקה, שעועית צהובה ואפונה) ולקט להקפצה בסגנון סיני.

בתוך כל לקט צורפו 2 שקיות רטבים של אוליביה-רוטב תאילנדי ללקט בסגנון תאילנדי ורוטב סצ'ואן ללקט להקפצה עם פסטה פנה.

עוד באותו הערב החלטתי לנסות את 2 הלקטים לארוחת הערב.
את לקט הפסטה הקפצתי במחבת עם הרוטב המצורף והכנתי מלקט להקפצה בסגנון תאילנדי פשטידת גבינות וירקות.
צילמתי את הפשטידה ואת לקט הפסטה בשעות הערב ולכן אני מתנלצת מראש על איכות התמונות ... מאחר ואני משתדלת לא לצלם אוכל בשעות הערב. (תאורה לא מוצלחת)

חשוב לי לציין שכל מה שכתוב בפוסט הזה על מוצרי סנפרוסט הוא חוות דעתי האישית, הכנה והאובייקטיבית בלבד!

נתחיל עם לקט להקפצה עם פסטה פנה-
ההכנה היתה קלה ומהירה, מקפיצים את הירקות והפסטה מספר דקות במחבת, מוסיפים את הרוטב, מקפצים 2-3 דקות נוספות ומעבירים לצלחת.
רוטב הסצ'ואן היה טעים מאוד אך לצערי הכיל כמות גדולה של נתרן (כמו בכל הרטבים המבוססים על סויה) לדעתי, אפשר לוותר על הרוטב ולהוסיף במקום כף סויה דלת נתרן וכפית סילאן. 
הלקט היווה פיתרון טוב ומהיר עבורי לארוחת ערב (מתאים גם לארוחת צהריים כמובן) אפשר להוסיף לו חזה עוף או קוביות בקר להשלמת ארוחה מלאה (חלבון+פחמימה+ירקות) ואפשר לאכול אותו כמו שהוא.

ונעבור לקצת

לקט להקפצה עם פסטה פנה במחבת...

מוסיפים את רוטב הסצואן או סויה דלת נתרן וסילאן

מעבירים לצלחת וזוללים....


ממשיכים עם פשטידת לקט להקפצה בסגנון תאילנדי + כל הגבינות שנכחו במקרר באותו הזמן
הפשטידה יצאה משביעה וטעימה, רוב הטועמים אהבו אותה וחלק סלדו ממנה  בעקבות ירקות לא אהודים שכיכבו בה (חלק לא אהבו את האפונה הסינית וחלק את הפלפלים)
להבא אני אשים לב להפריד את הירקות הפחות אהובים מהלקט לפי הטועמים הבעייתיים שלי...:P
סה"כ השימוש בלקט היה קל ונוח וחסך זמן רב של קילוף, חיתוך ושטיפה של הירקות-לא השתמשתי ברוטב המצורף ללקט מכיוון שלא הקפצתי את הלקט.

מרכיבים: (תבנית בינונית עגולה-אני השתמשתי בתבנית לב ובתבניות קטנות)

לקט להקפצה בסגנון תאילנדי
כוס חלב
3 ביצים
4-5 כפות קמח תופח
3 כפות שמן
1 גביע (250 מ"ל) גבינה לבנה או גביע קוטג' (אני השתמשתי בגבינה לבנה עם תבליני גבינה בשביל הטעם)
150 גרם גבינה בולגרית פיראוס-לא חובה (פשוט עמדה לפוג תוקף והיה במקרר)
3-4 כפות שמנת לבישול-15% שומן-לא חובה  (פשוט עמדה לפוג תוקף והיתה במקרר)
2-3 כפות פירורי לחם-לא חובה (אני לא הוספתי)
150 גרם גבינה צהובה-רצוי מגוררת
מלח ופלפל-לפי הטעם (אפשר להוסיף גם אבקת שום או בצל מיובש)

אופן הכנה:
-טורפים 3 ביצים עם כוס חלב.

-בינתיים מעבירים את תכולת השקית למסננת ושוטפים תחת מי ברז.

-מוסיפים שמן וקמח וממשיכים לטרוף.

-מוסיפים גבינה לבנה או קוטג'.

-מוסיפים מעט שמנת לבישול.

-מוסיפים גבינה בולגרית.

-ולבסוף מוסיפים את הירקות ומתבלים במלח ופלפל.

-מעברים לתבניות.
  
-מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים בחום של 180 מעלות 40-45 דקות להזהבה או עד שהפשטידה שחומה ויציבה, וקיסם המוחדר למרכזה יוצא יבש.

ארוחת הערב מוכנה!

זוית צילום (עם תאורה לא מוצלחת) נוספת...

שיהיה בתיאבון ונתראה בקרוב!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נתנאלה צ אלא אם צויין אחרת