ארוחת שישי

אז מה יש לנו היום?
מבחינת הבשר - הכי קל שיש.
מפשירים יום לפני הארוחה המבורגרים טריים שהקצב מכין לי במקום, ואז כמה דק' מכל צד על מחבת פסים - וכולם מרוצים.
בלי תיבולים בלי הכנות. ככה זה כשאין לי כוח להתעסק עכשיו עם צלי בקר מורכב.
ולתוספת?
להיום הכנתי לביבות תפוחי אדמה ובצל מטוגן אפויות וגם קלחי תירס, ואולי גם שעועית ירוקה.
יש גם ספגטי ברוטב עגבניות, בצל וגזר :
1 חבילה של ספגטי מבושלת לפי ההוראות
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
4 גזרים קצוצים לקוביות קטנות
800 גר' עגבניות מרוסקות
400 גר' מים
3 כפות סילאן
פלפל אנגלי
פפריקה
מלח גס
קמצוץ קינמון
בסיר גדול מטגנים בשמ''ז בצלים עד שקיפות. מוסיפים את הגזר מואדים 5 דק'. מוסיפים את העגבניות והמים, ואח''כ את כל התבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית כחצי שעה.
אני שומרת במקרר את הפסטה והרוטב בנפרד ורק בהגשה מערבבת אבל אפשר גם לערבב ולהגיש ישר.
ולקינוח - גלידת סורבה תפוחים וסלרי ( כן כן !!) שקנינו בגלידריה המצוינת I scream בראשון לציון.
ובכל זאת התחשק לי לעשות משהו לקינוח.....תלוליות שוקולד מעולות !!
הוספת תגובה
תגובה אחת