00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

רובינשטיין

רובינשטיין, גיבורי ישראל 17, נתניה

יהלום נתנייתי

באופן אישי, לאור מחירי הבקר המאמירים, אני משתדל כיום לאכול סטייקים במסעדות מתמחות בלבד – ולהימנע מהנתחים הבינוניים, שמוגשים במרבית בתי האוכל. לאחרונה ביקרתי ברובינשטיין, שהיא מסעדת בשרים ידועה בנתניה, השייכת למשפחת קצבים בעלת היסטוריה של למעלה מ- 40 שנה בתחום. המסעדה שוכנת בחלל גדול וגבוה, המעוצב בפשטות נעימה. בכניסה עוברים דרך מעדנייה בשרית, המכניסה את המבקר לאווירה קרניבורית.


ביקרתי במסעדה יחד עם מספר סועדים, מה שאפשר לי להתרשם מרוב התפריט. לא אכנס כאן לתיאור מפורט של כל מנה ומנה אלא אסתפק ברשמים כלליים.

להלן המנות שהוזמנו:

פטה כבד עוף


בייבי ריבס


כנפי עוף


מרק כרוב


סלט ערבי


סלט ירקות


סינטה עגל


פילה עגל


אוסובוקו לבן


סלט עוף


אצבע רושה


סופלה שוקולד


קרם ברולה


טירמיסו


באופן צפוי המנות המצטיינות בארוחה היו נתחי הבשר שנצלו על האש. במיוחד הרשימה הסינטה, שהיתה בשרנית, רבת אופי ונצלתה בדייקנות לדרגת מדיום. הסטייק הזה לא היה מבייש שום מסעדת קצבים מתמחה בארץ. הבייבי ריבס הוגשו אמנם כמנה ראשונה, אך הכילו צלעות בכמות המתאימה גם למנה עיקרית. הבשר הלבן היה בעל עסיסיות נפלאה, והוגש ברוטב שזיפים קצת פשטני מדי. האוסובוקו הלבן (650 גרם) היה רך מאוד, התפרק בקלות מהעצם – אך טעמו היה קצת משעמם. הקינוחים היו חביבים, למרות שאף אחד מהם לא היה ייחודי או יצירתי מדי. בסך הכל לטעמי רובינשטיין מספקת את הסחורה: האווירה בה נעימה, הבשר על האש איכותי והמחירים סבירים (במיוחד בדיל בערבי אמצע שבוע – 98 ש"ח לארוחת 3 מנות). מי אמר שהדבר הטוב היחיד בנתניה זה איקאה?

ציון: 4 כוכבים


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת