66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

זנגולה

זנגולה

זנגולה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

כך נראה הבצק דליל

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הטיגון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בסירופ

 

 

 

 

 

 

 

 

כולם מוכנים חוץ ממה שנזלל במקום ;)

הזנגולה

לפני הרבה שנים קיבלתי מגיסתי במשלוח מנות את הזנגולה המדהימה הזו. חד פעמי  ולא הבנתי למה חד פעמי.? עד שהחלטתי להכין.אודה ב :D שבפעם הראשונה התיאשתי וזרקתי את הבצק. אבל התגעגעתי למתוק מתוק הזה.והחלטתי ללכת על זה.שוב.והבנתי למה לא קיבלתי יותר זנגולה...אמת הרבה דם ויזע אולי יותר יזע. הרבה עבודה המוןןןןןן סבלנות. למי שיש את זה שיכין כולם יהנו זה ברורררר :P וגם תקבלו מחמאות...שווה לא?

לבצק :

הכמות שנראית במגש 

4 כוסות קמח

כף שטוחה שמרים יבשים

דף שטוחה סוכר

קורט מלח

3 כוסות מים פושרים

לסירופ

2 כוסות מים

2 וחצי כוסות סוכר

מיץ מחצי לימון

כף מי ורדים. (אני לא שמתי לא אוהבת)

ההכנה :

מערבבים  בקערת המיקסר עם וו הגיטרה את הקמח, הסוכר המלח .מוסיפים את השמרים ואת המים .

מקציפים לקבלת בצק חלק ףללא גושים. 

מתפיחים במשך שעה וחצי .כל רבע שעה להקציף שוב.ולכסות את הבצק..

עד שהבצק תופח הכיני את הסירופ

מביאים לרתיחה את הסוכר והמים על להבה נמוכה. עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הלימון וממשיכים לבשל עד שהסירופ מסמיך. מצננים.

להכנת הזנגולה:

שמים שמן בסיר עמוק. על להבה בינונית ומחממים.

שמים בצק בשקית זילוף עם צנטר בינוני. ומזלפים לתוך השמן בתנועה סיבובית. מתחילים בעיגול קטן וממשיכים לסובב.

מטגנים עד שהזנגולה מזהיבה. מוציאים מהשמן עם כף מחוררת וטובלים מיד בסירופ.

זהו...הזעתם? לא נורא התוצאה שווה 

 

שיהיה בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת