44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

אגרול במילוי מנגו מקפונו ושקדים ברוטב קפה

24/08/2012
אגרול במילוי מנגו  מקפונו ושקדים ברוטב קפה

אגרול במילוי מנגו מקפונו ושקדים ברוטב קפה

חומרים:

1-2 חבילות עלי פילו בהתאם לצורך
3 מנגו או בהתאם לצורך קלופים חתוכים רצועות בעובי אצבע
1 פרי מקפונו   (אגוז קוקוס פיליפיני )MACAPUNO OPEN FRUIT פרוסות דק חנויות המזרח
100-200 גרם שקדים פרוסים 
 
3-5 כפות חמאה מומסת  או יותר
שמן רגיל לטיגון עמוק  
אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

חותכים ריבועי פילו בגודל 10 ס"מ על 10 ס"מ בערך.


מורחים כל ריבוע בחמאה בלי קמצנות. מניחים ריבוע נוסף ושוב מורחים בחמאה מומסת.

מניחים באלכסון את אצבעות המנגו המקפונו ושקדים פרוסים פרוסות. סוגרים בצדדים ומגלגלים לצורת אגרול.  מניחים כאשר החלק הסוגר למטה.

מקפונו שלם ממשפחת אגוזי הקוקוס 


פרי חתוך לחצי או פרי מוכן בצנצנת

מטגנים בשמן עמוק עם מעט חמאה ממש לפני ההגשה. מפזרים מעט אבקת סוכר.

אפשר גלידה,קצפת או אחר בהגשה.

אפשר רוטב קפה 

חומרים: 

2 כפות אבקת נס קפה טוב 

1/4 כוס תמצית קפה אספרסו מרוכז  
1/2 1 כוסות מים רותחים  
1/2 כוס אבקת סוכר

אופן הכנה:

ממיסים את אבקת נס הקפה במים הרותחים,מוסיפים את שאר החומרים ומרתיחים עד שמתקבל מרקם של קרמל דליל.

יוצקים רוטב על הצלחת ומניחים מעל את האגרול. ניתן להגיש עם כדור גלידה קצפת אחר.

בתיאבון

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת