77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לחוח לחם תימני

לחוח לחם תימני

 

קנאת סופרים

את הלחוח הכרתי פעם ראשונה במסעדה בראש פינה

הזמנו סלט על מצע של לחוח

אהבתי מאוד והחלטתי לאמץ מצאתי ביוטוב את הקישור הבא

היום אני פותחת את הבלוג של יוכי ומה ראות עיניי לחוח.

שמרתי על הנכד שלי כיומים .והוא אינו אוכל לחם,

החלטתי לפתות אותו בלחוח,אך לצערי לא רצה אפילו לטעום בעלי  ואני טעמנו במשך היום כ9 לחוחים חחחחח

למחרת נשאר אחד גם היה רך וטעים.

חומרים

1/2 ק"ג קמח תופח

4 כפות סולת

כוס מים עם 2 כפות שמרים יבשים

4 כוסות מים 

כפית מלח

אופן ההכנה

הכנתי במגימיקס עם להב פלאסטיק

4 כפות סולת

כפית מלח

חצי ק"ג קמח תופח

או קמח רגיל וחצי שקית אבקת אפייה

להוסיף את השמרים עם המים

להתחיל לערבב ולהוסיף בהדרגה 4 כוסות מים פושרים

העיסה יוצאת נוזלית ללא גושים

חצי שעה תפיחה בתוך המגימיקס

הכנת הלחוח

עובדים עם 2 מחבתות באותו גודל

מורחים במגברת נייר שמן על המחבת, יוצקים 2 מצקות  מהעיסה 

מטגנים עד שרוב העיסה מכוסה בחורים, ומעבירים לאש נמוכה

עד שכל העיגול מכוסה בחורים

בינתים מכינים את המחבת השנייה מניחים על האש הגבוהה

מוצאים מהמחבת הראשונה את הלחוח מקררים את התחתית במים קרים

וממשיכים הלאה, הרבה דיבורים אך העבודה קלה.

טעים עם כל דבר הכי טעים עם סלט ירקות

 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת