00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

סלט תפוחי אדמה

סלט תפוחי אדמה או כמו שקראו לזה אצלי בבית - סלט מיונז, זהו סלט פשוט להכנה וטעים ביותר, בעיניי הוא מלך הסלטים הביתיים !!!

אני מכין קערה מלאה ומה שנשאר אני מניח במקרר (יכול להיות במקרר עד 3 ימים אבל נגמר הרבה לפני....).

אני הכי אוהב להכין אותו כי הוא הסלט האהוב על אישתי אהובתי!!! אם יש משהו שעושה לי כייף זה לראות את האנשים האהובים עלי נהנים!!

לסלט מיונז יש המון גירסאות... זו הגירסא שלי:

מצרכים:

3 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ומקולפים.

5 ביצים קשות

קוביות אפונה וגזר (אפשר מקופסת שימורים, אפשר גזרים טריים שבושלו עד ריכוך אבל כדי לא לסבך אני ממליץ על 2 כוסות אפונה וגזר קפואים שהושרו במים רותחים).

6 מלפפונים בחומץ גדולים - חשוב בחומץ.

2 חזות עוף מטוגנות.

3-4 כפות מיונז (שימו 3 ואם צריך תוסיפו עוד כף)

1 כפית חרדל (איכותי וללא גרגרים) - לא חובה.

3 כפות חומץ

כף שמן זית

2 כפות מיץ לימון

מלח ופלפל.

אופן ההכנה:

חשוב - כלל המצרכים צריכים להיות קרים לפני החיתוך וההכנסה לקערה!

חותכים לקוביות בינוניות את תפוחי האדמה, הביצים, המלפפונים חמוצים וחזות העוף מסננים את האפונה והגזר מהנוזלים, מכניסים לקערה את הכל, מערבבים.

 טיפ קטן - אפשר להחליף את חזות העוף ב 3 קופסאות של טונה בשמן, זה טעים לא פחות!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת