66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

תפו"א במלית פטריות

תפו"א במלית פטריות

בס"ד

ארוחת ערב קלילה ומהירה.תפוחי אדמה ממולאים בפטריות ברוטב ומוקרמים בתנור,מעדןןןןןןןןןן.

לערכים תזונתים כנסו ל-   http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2819

 

המצרכים:

3 תפוחי אדמה גדולים

50 גרם חמאה 

1 קופ` פטריות חתוכות

1 קופ` שמנת לבישול

מלח,פלפל שחור

50 גרם גבינה צהובה מגוררת

 

אופן ההכנה:

- לשטוף היטב את תפוחי האדמה ולבשל אותם במים חצי בישול, להוציא ולקרר מעט.

- בנתים במחבת להמיס את החמאה.

- לקצוץ את הפטריות ולהכניס למחבת.לערבב.

- להוסיף את השמנת והתבלינים ולבשל עד להסמכה.

- לחצות את תפוחי האדמה לאורך ולהוציא מעט מהתוכן,ליצור צורה של סירה.

- למלא כל סירה ב- 2 כפות מהמלית.

- להניח בתבנית אפיה.

- לזרות גבינה צהובה מעל כל תפוח אדמה.

- להכניס לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהגבינה מזהיבה ותפוחי האדמה רכים.

**במידה ותפוחי האדמה עדין לא התרככו לכסות את התבנית בניר כסף ולהמשיך האפיה עד שהם יתרככו.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת