66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוף בבצל

עוף בבצל

עוף בבצל.

לא תאמינו כמה העוף טעים בלי עבודה ובלי שום דבר רק בצל.בחצי שעה העוף מוכן + אורז לבן ארוחה כיד המלך.

מה צריך:

כרעיים  של עוף לפי הסועדים.

בצלים גדולים חתוכים לרבעים. כמה שיותר הרבה יותר טעים.

מעט מלח

2-3 כפות שמן

פלפל שחור

כיצד נכין :

קלפו את הבצל. חיתכו לרבעים.

שימו את הבצלים בתחתית סיר לחץ. על הבצל הניחו את העוף.

שימו את השמן המלח והפלפל שחור על העוף.

חיתכו עוד 2-3 בצלים לרבעים שימו על העוף.

סיגרו את הסיר שימו על להבה גבוה .

מרגע השמע הגונג צ'צ'צ'צ'צ'צ' של ה  לחץ  להעביר לאש נמוכה חצי שעה. וה  מוכן. תמתינו כמובן עד שיצאו האדים.

 הערה: למי שאין סיר לחץ יכול לנסות בסיר רגיל ואז כמובן הבישול מתארך לשעה ורבע לפחות.

נכון מהיר?;)  אבל טעיםםםםם מה נשאר לעשות? לשים אורז בצלחת לשים על האורז את העוף ומסביב את הבצל.כמובן למי שאוהב בצל. ולהנות מארוחה טעימה באחריות .תנסו ותראו

בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת