44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קציצות תרד טעימות

02/09/2012
קציצות תרד טעימות

קציצות תרד טעימות


החומרים:
סיר פסטה/אחר
מחבת
צלחת שטוחה
קערה בינונית
מרית
מגבות נייר
קילו תרד טרי
 
שימו לב היכן אתם קונים את התרד, פעם ראשונה אחרי שנים שזה מה שמצאתי ב- 2 קילו תרד באותה חנות בה אני רוכשת תרד שנים. 


משמעו יותר מחצי קש.  הכיסוי מסתיר היטב את מה שיש בפנים. דאגו ליפות.
עצוב מאוד.
 
ביצה
פרורי לחם
שיני שום מעוכות כרצונכם (אני שמה 5-6)
מלח לפי הטעם
שמן
מומלץ להוסיף פרמגיאנו ריגאנו או גבינה צהובה אחרת. אפשר גם גבינה רזה.
 
אופן ההכנה:
מבשלים את התרד עם טיפת מלח בסיר פסטה עד שמתרכך.
משאירים את התרד עד שהנוזלים יצאו. סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים ביצה פרורי לחם לפי הצורך, שום מעוך ומלח , מערבבים הכל יחד.
יוצרים קציצות. מכמות זאת יוצאות כ-10 קציצות לא גדולות. 
מחממים שמן ומכניסים את הקציצות לשמן החם.
מזהיבים משני הצדדים ומוציאים לצלחת עם מגבת נייר.
בתאבון

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת