00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

קבב עוף על מקל קינמון

אחד הדברים הראשונים שמלמדים בסדנת תזונה זה להגדיל חלבון ולהקטין פחממה.

בשלב זה בדיאטה כבר הורדתי 13 קילו ואני ממשיך לבשל אוכל בריא וטעים בלבד.

חשוב לי לציין שהמנה הזו נהדרת גם לאלו שעושים דיאטה וגם לאלו שלא...

אפשר להכין על מחבת פסים או על פלנצ'ה...כדי שהמנה תהיה מושלמת אני מכין שיפודי ירקות (שרי, בצל, פטריות, פלפל).

מצרכים:

500 גרם עוף טחון

חופן פטרוזיליה קצוצה

בצל קצוץ

ביצה

רבע כוס פירורי לחם

תערובת ראס אל חנות

מלח ופלפל

מקלות קינמון או ענפי רוזמרין (לא חובה אבל כדאי...)

אופן ההכנה:

מערבבים את כלל המרכיבים ומכנסים למקרר לשעה, יוצקים הקבבים על קצה מקלות הקינמון או ענפי הרוזמרין.

על מחבת פסים או פלנצ'ה מרססים עם ספריי שמן ומניחים את הקבבים.

שימו לב קבב עוף נוטה להתייבש מהר ולכן תנו לו את מלוא תשומת הלב.

2 הצעות הגשה:

צלחת אישית- תניחו חציל קלוי על צלחת, עליו 3 קבבים, בצדדים 2 או 4 שיפודי ירקות ותזלפו למעלה טחינה.

צלחת מרכזית - תניחו לסירוגין קבב ושיפוד ירקות ובאמצע תעמידו קבבים עם המקלות למעלה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת