00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

הכנת גבינה ביתית

 

טוב, שוב מתוך סוג של "שעמום" ורצון להפיג את העייפות

חיפשתי משהו להכין...לאחר שיטוטיי הרבים ברחבי הנט

מצאתי שכל כך פשוט להכין גבינה ביתית ממרכיבים פשוטים

ביותר הזמינים בכל בית...חלב, חומץ טבעי, מלח!!!

יש שקוראים לגבינה זו גבינה צ'רקסית.

 

ההשראה למתכון לקוחה מרחבי הנט...

אני (יוכי68) הכנתי כך...:

1 שקית חלב (ליטר) 3%

2כפות חומץ טבעי

מעט מלח

 

מחממים את החלב על להבה בינונית עד לסף רתיחה, מוסיפים לאט

את החומץ ולאחר מס' דקות מסננים בבד/חיתול נקי, ממליחים לפי הטעם.

משהים לכשעה כשמניחים משהו כבד על הגבינה כדי שתגיר

את כל נוזליה.

ניתן לחתוך ולאכול כבר או להמתין להתקשות נוספת עד למחרת.

מליטר חלב יוצאת גבינה קטנה יחסית, מציעה לתבל בשמן זית

וזיתים/שמן מעגבניות מיובשות.

אפשר להוסיף לגבינה לפני התקשותה זיתים קצוצים או עירית וכדו'.

תהנו, יוכי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת