66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים

את העוגה הזו מצאתי באחד מטיולי ברשת. אין לי מושג למי לתת את הקרדיט. העוגה מאוד טעימה ומרשימה.

כמה הערות שלי. לטעמי היה חסר מתיקות, אם כי מי שטעם אמר שמספיק מתוק.

התחושה שלי שחסר בה מעט נוזלים, אני הייתי מוסיפה לה עוד רבע כוס נוזלים. לכו על מיץ תפוחים טבעי או מים.

 

מה צריך:

3 ביצים

3 כוסות קמח

כוס סוכר

שלושת רבעי כוס שמן

6 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות

חופן צימוקים או אגוזים או קליפות מסוכרות

 

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר.

להוסיף את הקמח והשמן בהדרגה.

להוסיף את שאר החומרים תוך כדי ערבוב איטי.

לשמן תבנית ולשים בה את העיסה.

לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה או עד שקיסם הננעץ בתוכה יוצא יבש.

לפזר אבקת סוכר על העוגה.

 

שלכם מבל ה 

טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת